dimecres, 27 de novembre del 2013

Tulipà pansit

S'ha trigat 113 anys a que el Barça visites el camp de l'Ajax. Pero per fer el que va fer ahir millor no haver-hi anat. Ja podem sumar la primera derrota del Barça de Tata Martino
El problema no és la derrota, que algun día havia d'arribar. El problema és el que es veu des de fa mesos al Camp Nou i que el resultadisme amagava: inoperància, joc pobre i mala actitud.
Ahir es va barrejar aquests elements més un Ajax amb la filosofia Barça, del qual és la mare de tot plegat als anys 70. Els holandeses van ser infinitament superior al conjunt blaugrana.
El Barça va fer el ridícul més espantós. Ni jugant amb un jugador més va saber-ho fer bé. Va perdre la possessió de la bola i de pas el nord.
La millor notícia és que es va perdre al millor dia. Per sort i jugant com ho han fet en l'era Tata ja era a quarts abans de jugar. El pitjor la imatge. Danys col.laterals, els diners perduts de la UEFA per no haver guanyat.
A Amsterdam, després de jugar amb foc durant 4 mesos, s'ha acabar cremant. Ajax 2 - Barça 1. Toca reflexionar. El tulipa blaugrana s'ha pansit.

PostChampions: Empat de l'Atlètic de Madrid a la siberiana Sant Petesburg, derrota del Chelsea de Mourinho a Basilea i triomf de l'Arsenal a Marsella i del Milan al camp del Cèltic de Glasgow. Altres resultats mentre el Barcelona feia pena a Holanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada