dimecres, 12 de novembre del 2014

O tots frares o tots canonges

Ho va avançar dissabte, Mundo Deportivo: el R. Madrid, com l'Atlètic de Madrid, està sent investigat per la FIFA pel mateix motiu, el qual Blatter i companyia va sancionar al Barça sense poder fitxar en les dues pròximes finestres del mercat de fitxatges: incomplir el reglament de fitxatges de menors estrangers.
Em sembla perfecte, i de fet ja ho vaig dir: si el Barça va incomplir la norma que se li caigués el pèl, com li ha passat. Però que la FIFA també investigués altres casos. Perquè no tot és blanc el que llueix a la casa blanca.
Si la FIFA pot demostrar que el Madrid infringeix la norma i que el sancioni amb la mateixa vara de raser que ho va fer el Barça, i que per cert va criticar tant el propi Madrid. O tots frares o tots canonges. Que la FIFA sancioni i que després els blancs, facin com els culers i sescolin per les escletxes legals d'aquesta norma, demanin cautelars i resin a la Cibeles si volen.
Si volem transperència al futbol, no es pot escapar ni el campió d'Europa, ni Zidane (sancionat com a entrenador del fílial blanc, el Castilla, per no tenir homologat el títol d'entrenador), ni Florentino Pérez.
Ja va sent hora, que l'expressió d'"Ésser Superior" aplicable a Florentino Pérez només quedi en això, una expressió i no un síntome que gràcies al dòlar, el màxim dirigent blanc pot fer el que li roti sense conseqüències.
Si el Barça llepa amb els nens o el què sigui, el Madrid, si ho fa, també. O tots frares, o tots canonges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada