dimarts, 6 de gener del 2015

La fava del Tortell: La Penya a Canàries

Com que avui és festiu i un dia tan maco com la Diada de Reis, deixaré per un altre dia, la situació del Barça, les conseqüències d ela destitució de Zubizarreta i les rodes de prensa de Luís Enrique amb les seves vacil·lades als periodistes com si fos un porter de discoteca. Avui és dia d'alegria. I per alegries les de la Penya. Parlem de la Penya.
És el gran èxit del bàsquet català aquest 2014 que hem deixat. I gràcies a aquest èxit a la cistella catalana, podrem viure al pròxim febrer de 2015 una gran cita amb, de nou, dos representants catalans. La Copa del Rei Canàries 2015 tindrà al Barça i a la Penya entre els 8 representants d'una de les millors competicions en què el món del bàsquet pot disfrutar. Un èxit organitzatiu, sempre, de públic i de festa. Aquest any a més a una plaça paradisiaca com les Canàries i en ple Carnaval
La Penya torna a la Copa del Rei, després de 3 anys d'absència. La fórmula verdinegre està composta per una mescla tant explosiva com genial: joves sortits del planter verdinegre, que senten els colors i es deixen la pell, veterans, sorgits de la casa, que tornen a Badalona, fets i consagrats com a jugadors, que aportaran experiència a la il·lusió (Sergi Vidal, Miralles) i a la qualitat dels estrangers (Hannah, Sutton o Kirksay)
La Penya més enllà de balanços de victòries-derrotes (11-4), ja que en molts partits podria haver sortit també creu, il·lusiona de nou amb el seu joc elèctric. Amb un tècnic en perfecte comunió amb la plantilla. Amb una afició que omple l'Olímpic.
És la Penya dels 3 kilos de pressupost competint amb tots els equips i amb pressupostos mestodòntics, provinenst en massa mesura, del futbol. La Penya que avui està cap de sèrie de la Copa per damunt el Barça. Però això no és futbol, és bàsquet i es juga amb les mans i amb la il·lusió i també amb la fortuna: tant la que poc va faltar per assaltar el Palacio de la Comunidad, com la del llançament de Suton que va ensorrar el vell Palau Blaugrana.
Aquests factors i més fa que l'aficionat verdinegre, tingui la fortuna d'anar al febrer a les Illes Afortunades, a Canàries, a menjar mojo picón, disfrutar dels mojitos i de les vistes des de les platges volcàniques. I tot en ple Carnaval: el de les disfresses, i el de la Copa del Rei.
S'ho han merescut i no cal demanar-los res més. Ser cap de sèrie ja seria l'hòstia amb patinet. Que difrutin. Que disfruti l'equip i que lluiti perquè la Copa dle Rei és el viu reflex del bàsquet: imprevisible i el més ruc fa sabates. I que disfruti l'afició.
Aquesta és la fava del Tortell de Reis de la Penya: anar a la Copa. I ja se sap. Qui li toca la fava, paga el Tortell. Bona Festivitat de Reis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada