divendres, 18 de març del 2016

La Champions escalfa motors

El cap de setmana que comencen els Mundials de motos i F1, la Copa d'Europa de futbol fa l'avantsala amb el sorteig de quarts de final. La gran novetat la trobarem a qui extregui les boles. És el primer sorteig on no estarà present el mític calb de la loteria UEFA, Gianni Infantino, nou president de la FIFA. Qui depararà la sort del Barça, el Madrid, l'Atlètic, el Manchester City, el Bayern de Munic, el Wolfsburg, el Benfica i el PSG serà Giorgio Marchetti, el Director de Competicions UEFA. Sorteig pur on ningú vol el Barça ni el Barça vol el Bayern. La Champions escalfa motors.
I els motors ja rogeixen a la F1 i a les motos.
A Austràlia, comença la defensa del tro del tricampió mundial de F1 Lewis Hamilton i el destronament dels Mercedes. Ferrari serà el gran rival de l'escuderia de l'estrella. McLaren sembla que no farà la temporada desastrosa de l'any passat i que ha fet que Fernando Alonso es plantegi la retirada.
I al mateix cap de setmana que comencen els cotxes comença la F1 a Austràlia, comencen les motos a Qatar. Una nova batalla dels 4 Fantàstics entre Lorenzo, campió, Rossi, Marquez I Pedrosa. I una nova batalla interna entre el Tro de Cervera Marquez i Valentino Rossi. Ni es miren i s'eviten. L'emprenyada és considerable
La Champions, a la fase de quarts, la F1 i les motos escalfen motors del cap de setmana, el dia que ens despertem amb la victòria del Barça de bàsquet al decisiu Clàssic amb el Madrid del Top16 de l'Eurolliga.
Benvinguts al cap de setmana. A disfrutar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada