dilluns, 7 de març del 2016

Març, marçot... Mata la Lliga?

Primer cap de setmana del mes de març que ens deixa la 27ena jornada de Lliga a Primera conclosa amb els triomfs del Barça a Eibar en un partit de traca i mocador de l'equip i amb exhibició de Messi, del Madrid 7-1 amb el Celta i de l'Atlètic guanya al València a domicili. Per tant, just abans d'encarar les darreres 10 jornades del Campionat, tot igua: Barça líder, Atlètic a 8 i Madrid ax12. Avui juga l'Espanyol amb el Rayo.
A Segona, el Nàstic va empatar al camp de l'Alcorcón, el Llagostera va empatar al camp de l'Elx i el Girona va guanyar al camp del Mirandés.
Històric moviment al futbol. La International Football Association Board, l'organisme que regula les lleis del futbol, accepta l'us de la tecnologia al gol per evitar polèmiques. En parlem demà
En bàsquet, després de la derrota a pista del Khimky en jornada Eurolliga, el Barça va derrotar a l'Unicaja de Màlaga. La Penya va guanyar al Sevilla i el Manresa cau amb Obradoiro
En handbol, el Barça va guanyar al Rhein Neckar Lowen alemany en jornada Champions i passen directament a quarts de final com a primers de la fase de grups sense haver de jugar els vuitens.
Al preolímpic de Rio de Natació Sincronitzada Ona Carbonell va rebre un cop al cap a l'entrenament previ que li va causar una commoció cerebral que li va impedir competir amb l'equip espanyol que va quedar eliminat dels JJOO.
I en waterpolo, s'ha celebrat a la piscina del Sabadell, la Copa del Rei amb victòria del Barceloneta davant el Sant Andreu.
Març, marçot... Mata la Lliga i el fred si pot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada