dijous, 3 de març del 2016

Un Raig cap a la Lliga

Avui hi ha jornada intersetmanal de Lliga que el Barça afrontarà amb 5 punts respecte l'Atlètic de Madrid que va guanyar a la R. Societat dimarts en el partit que obria foc, i amb 9 respecte el Madrid que va guanyar ahir al Llevant.
El Barça viatja a Madrid per jugar al camp del Rayo Vallecano del controvertit Paco Jémez, un tècnic que no deixa indiferent a ningú. O t'agrada o no. Pel seu futbol i discurs.
El Rayo de Jémez és valent. Lluny de tancar-se per no encaixar gols, ell proposa anar a l'atac sempre. Aquesta estratègia que li pot funcionar amb equips de la seva lliga que proposen el catenaccio, no així amb els equips grans com Barça i Madrid. I és aquí on li cau toves de llibre.
Però almenys, Jémez és coherent. Mor amb la seva idea de futbol tant si agrada com si no.
Avui, a les 21:00, el Barça té una nova oportunitat de seguir mantenint les distàncies amb els perseguidors, davant d'un conjunt que amb aquest sentit li posarà fàcil ja que deixarà espais en defensa. Per tant, el trident es pot inflar a cor que vols si està fi, en un terreny de joc amb mala gespa i de dimensions reduïdes això si.
Avui, Rayo - Barça. Un Raig en direcció Lliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada