dimarts, 12 d’abril del 2016

El contracte del culé

El FC Barcelona i el soci número x de nom y acorden mitjançant aquets contracte el següent

1. Que el FC Barcelona es compromet a fer patir el soci fins al final, malgrat que fins fa dues setmanes portés 13 punts d'avantatgea la Lliga.
2. Que el soci patirà per a tot, des del tiquet del pàrquing, fins a la quantitat de mostassa del frankfurt. A la gespa, patirà pel crac i xiularà el paquet.
3. Els cracs del FC Barcelona, inexplicablement patiran una baixada física i de tensió competitiva al tram decisiu de la temporada per fer patir al soci. En conseqüència el soci s'asseurà en una tassa de vàter amb un puro patint i maldient als Messi i companyia.
4. El soci viurà permanentment amb por i el ai, ai, ai i s'enfotrerà de l'etern rival quan aquest perdi. L'autèntica essència del soci serà aquesta.
5. El FC Barcelona es compromet a guanyar tots els títols. Sino, es compromet a obrir una crisi sense precedents.
6. El soci serà tribunero i sempre durà el puro i el "Burrooo" a la boca.
7. El FC Barcelona es fotrà en merders innecessaris cada dos per tres per tal que el soci compri diaris i pensi que viu en un món estrany.
Aquest és l'autèntic contracte que FutbolLeaks ja pot publicar. El de Neymar i el de fer safareig sobre si té per contracte parlar o comprendre el català és una xorrada que volem fer grossa innecessariament, perquè a tots els jugadors se'ls fa firmar el mateix. I el tema calers. Efectivament, té clausules estranyes i indignants que enrojoleixen a tot treballador que es lleva a les 4 del matí per aixecar el país. Com tot futbolista d'elit. Però recordeu que el futbolista no és un treballador normal. Cobra per jugar. El somni de tot treballador: jugar i cobrar. Si vostè ho fa, juga a la feina i cobra és un privilegiat. Com ser del Barça. Com ser el soci de Tribuna i puro de l'Estadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada