dimarts, 5 d’abril del 2016

El Paper de Messi

Amb la toga a la cantonada i amb cada cop més cara de jutjat, avui Leo Messi tornarà a fer el que li agrada més: jugar a futbol. Potser l'única csa que sap fer. Perquè dubto molt que Leo hagi fet alguna cosa més que firmar un paper per autoritzar al pare a tributar impostos d'alguna de les empreses i societats amb no, del fill que gestiona el pare, a Panamà, a través del famós ja bufet de Mossack Fonseca.
És la notícia bomba que trascendeix l'esport, la cultura i la polítiuca. Els famosos Papers de Panamà o la suposada trama d'evasió d'impostos a aquest Paradís fiscal, on es tributa molt menys que en qualsevol altre territori. En aquests papers es mostren societats i empreses que han traslladat la seva activitat fiscal a Panamà, fet que fins avui dia és absolutament legal. El delicte seria si tributen les seves activitats a Panamà o a Espanya, per exemple.
En tot cas, tot aquest merder afecta al pare de Messi, pare i representant de la criatura, qui mou els fills de la criatura, que pobret no és que sigui una llumenera. Ell firma el que li diu el pare.
Avui Messi jugarà amb els seus companys l'anada dels quarts de final d ela Copa d'Europa, amb la rempr de fons de la punxada al Clàssic de dissabte al Camp Nou amb el Madrid.
Bona medecina pot ser avui, fer un bon partit amb l'Atlètic de Madrid per tal de callar boques. No serà gens fàcil ni us espereu una golejada espectacular que segelli el pas a les semifinals sense passar pel Calderón. No serà fàcil, però aquest Barça ha d'afrontar el partit amb seriositat i conscient de la dificultat del rival: millor en defensa que el Real, però molt pitjor en atac que el conjunt blanc.
Un bon parit, recuperar bones sensacions i aparcar el cansament de 8 partits més que la resta de competidors, que és el que porta. El Barça comença a acusar l'excés de partits. Ha de ser pragmàtic i pràctic. Anar cara a barraca i regular esforços. Comebnça la recta final i les garrofes van cares i el Barça està en inici de fatiga. És ara quan ha de treure un plus. I té jugadors per fer-ho.
Començant per Messi. Que per més jutges i punyetes ell segueix jugant com els àngels. I això és la millor medecina.
Torna la Championa, als quarts de final amb regust a duel de lliga Espanyola. Barça - Atlètic de MAdrid. Avui a les 20:45. Amb Messi, els seus papers i la resta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada